Onze Hoeve

  • hoeve0
  • luchtfoto

<<< Onze feestzaal is ENKEL beschikbaar voor privéfeesten waar GEEN inkom gevraagd wordt >>>

Wegwijzer

Als je van de A 17 (Brugge-Kortrijk) komt :
Aan afrit Beveren richting Tielt nemen via Ardooie en de ring rond Pittem. Op het einde van die ring aan de verkeerslichten rechtdoor rijden tot aan je rechterkant een TOTAL-benzinestation. 100 meter verder rechts inslaan (Oude Pittemstraat). Na 200 meter (aan een kapelletje) rechts inslaan (Claerhoutstraat). Na 700 meter vind je op de linkerkant hoeve "Ten Eekhout".

Als je van de E 40 (Brussel-Oostende) komt :
Aan afrit Aalter richting Tielt nemen. Via de ring rond Ruiselede kom je Tielt binnen. Aan de verkeerslichten rijd je rechts de ringlaan op richting Roeselare. Je passeert nog 3 keer verkeerslichten. Aan die derde verkeerslichten (rechts is er een GB) versmalt de weg. Na 300 meter sla je de eerstvolgende straat links in (Oude Pittemstraat). Na 200 meter (aan een kapelletje) rechts inslaan (Claerhoutstraat). Na 700 meter vind je op de linkerkant hoeve "Ten Eekhout".

Als je van Deinze komt :
Je blijft op de ringlaan rond Tielt en passeert zo drie verkeerslichten. Aan de derde zie je rechts een GB en vanaf daar rij je verder zoals hierboven beschreven is voor wie van de E 40 komt.


‚Äč 

Contact

+32 (0)51 40-19-35
+32 (0)467 09 00 95
 
Gabriël De Leersnyder
Sint-Jozefstraat 13
8740 Pittem
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.